Nieuw Averbode-product

2021/04/02

Partner “De Ster” ontwikkelde voor Averbode een mosterd met honing

Terug

De nieuwe ‘Averbode Abdij honingmosterd’ is een samenwerking tussen mosterdmakerij “De Ster” en de Abdij van Averbode. Eeuwenoude producten vinden op eigentijdse wijze hun smakelijke plek in Averbode. Averbode brengt herkenbare, smaakvolle en ambachtelijke producten op de markt. Vakmanschap en authenticiteit staan daarbij centraal.

Mosterdmakerij “De Ster” ontwikkelde een gloednieuwe mosterd voor Abdij van Averbode: een honingmosterd, met pittige toets en zacht einde.

Ook bij deze honingmosterd staat – zoals bij alle Averbode-producten – een authentieke smaaktraditie voorop. De nieuwe mosterd heeft een geraffineerde en uitgekiende smaak, bereid volgens de familietraditie die mosterdmakerij De Ster voorschrijft: met passie, traag gemalen mosterdzaden en natuurlijke ingrediënten: mosterdzaadjes, natuurazijn, water, zeezout en natuurlijk honing.

Voor de verfijnde honingsmaak, werken we samen met imker Herman Torfs uit Aarschot, waar dezelfde ambacht en traditie voorop staat. Deze honing is 100% Belgisch en met eigen, gezonde bijenkolonies die voor een optimale honingproductie met een bijzonder volle smaak zorgen.

Mosterd is pittig van smaak, maar de honing maakt hem zacht. De mosterd heeft een mooie textuur en volle smaak. Ideaal voor bij een stukje kaas, vlees, bier of bereiding.

Met de aankoop van onze nieuwe honingmosterd steunt u sociale, educatieve en erfgoedprojecten, die door de Abdij van Averbode een warm hart worden toegedragen.

Averbode Abdij honingmosterd is te koop bij Delhaize en in Het Moment

 

 

 

Deel dit artikel op

Norbertijnenabdij Averbode

Abdijstraat 1
3271 Averbode

Contactgegevens