Pensionering

2021/09/07

Enkele van onze personeelsleden werden in de bloemetjes gezet

Terug

Op dinsdag 7 september 2021 werden drie personeelsleden uitgezwaaid. Eind december 2020 reeds ging Brigitta Puttenaers met pensioen. Omwille van de coronamaatregelen konden we nu pas haar pensionering vieren. Samen met Brigitta werden die dag ook Paola Jacobs en Elisabeth Oostens in de bloemetjes gezet. Hun echtgenotes en oud-collega's deelden in de vreugde.

Brigitta Puttenaars werkte sinds 2000 voor de abdij. Ze stond in voor poetsen van de abdijgebouwen. Voor haar volledige beroepsloopbaan ontving ze het ereteken van de Gouden Palmen. We wensen Brigitte samen mooie jaren samen met haar echtgenoot, de kinderen en de kleinkinderen.

Paola Jacobs werkte sinds 2009 in het washuis van de abdij. De eerste jaren op interimbasis, vanaf 2012 in vast dienstverband. Op 30 april 2021 ging ze met pensioen. Voor haar volledige beroepsloopbaan ontvangt ze het ereteken van de Gouden Palmen. We wensen Paola mooie jaren samen met haar echtgenoot en hun gezin.

Elisabeth Oostens werkte sinds 2014 in het washuis van de abdij. Ze ging op 31 augustus 2021 met pensioen. Voor haar volledige beroepsloopbaan ontvangt ze het ereteken van de Gouden Palmen. We wensen Elisabeth mooie jaren samen met haar echtgenoot en het gehele gezin.

 

 

Deel dit artikel op

Norbertijnenabdij Averbode

Abdijstraat 1
3271 Averbode

Contactgegevens