Wandelknooppunt

2021/01/06

Wandelen rond de Abdij van Averbode blijkt zeer populair

Terug
Het voorbije jaar 2020 was een historisch wandeljaar, nog nooit trokken er zoveel mensen op pad om de natuur te ontdekken. 

Wandelknooppunt ging na welke gebieden in Vlaanderen het populairst waren. De omgeving rond de Abdij van Averbode kleurde donkerrood op de “heatmap” en staat op nummer 1.

In  de abdijwinkel “Het Moment” vindt u de nodige kaartjes en routes om het zelf ook eens uit te proberen. Een aanrader zijn zeker de favoriete wandelingen van abt Marc Fierens (in een aparte handige folder uitgegeven). Er is een wandeling van 5 km, een van 8 km en een van 12 km. Gratis folders met wandelroute verkrijgbaar in de Abdijwinkel. Of download de brochures via de website: https://averbodemoment.be/nl/belevingscentrum/beleving/

Of gebruik de App van Wandelknooppunt. Daar zijn vele mogelijkheden. Een aanrader is de Surprise Me functie! Je kiest een startpunt en het gewenste aantal kilometer waarna de app je een verrassende suggestieroute teruggeeft. Je vindt deze optie bovenaan in de routeplanner in de app.

Veel wandelplezier gewenst! 


Deel dit artikel op

Norbertijnenabdij Averbode

Abdijstraat 1
3271 Averbode

Contactgegevens